53546 - Prodej novostavby RD o velikosti 4+kk+komora+ 2x koupelna a stání na 2 auta+zahrada 437 m2, Neratovice-Lobkovice.

banner

Úvod / Nemovitosti / Prodej novostavby RD o velikosti 4+kk+komora+ 2x koupelna a stání na 2 auta+zahrada 437 m2, Neratovice-Lobkovice.

Makléř zakázky

Martina Kurková Jeřelová

Potřebujete více informací nebo si chcete sjednat prohlídku? Kontaktujte nás na telefonu 774022403 nebo e-mailu: kurkova.jerelova@realitylive.cz

Prodej novostavby RD o velikosti 4+kk+komora+ 2x koupelna a stání na 2 auta+zahrada 437 m2, Neratovice-Lobkovice.

Omlouváme se, ale fotografie momentálně nejsou k dispozici.

Hlavní popis

Číslo zakázky: N03297
Kraj: Středočeský kraj
Okres: Mělník
Lokalita: Lobkovice
Cena: 8 950 000 Kč

Nabízíme k prodeji moderní novostavbu dvojdomu na okraji zástavby RD v Neratovicích - Lobkovicích o velikosti 4+kk s podlahovou plochou 125 m2. V přízemí domu zádveří, koupelna, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem a komorou pod schody. V 1.n.p. 3x pokoj a koupelna. Dům je zateplen polystyrenem tl. 12 cm., vytápění domu je elektřinou, v přízemí podlahové vytápění, 1.n.p. radiátory. V ceně veškeré podlahové krytiny (dlažby a plovoucí podlahy), obložkové zárubně a dveře, koupelny včetně sanitárního vybavení, dále komínové těleso Schiedel 180 mm. vhodné pro krbová kamna. Venkovní dlažba před vchodem do RD a na terase (12 m2), stání na 2 auta. Pozemek je oplocen a v místě vchodu do domu vybaven bránou. Dům se nachází na samém okraji výstavby a je v těsné blízkosti lesního porostu. Velmi hezké místo, s výhledem na město. Dům po kolaudaci k okamžitému nastěhování.

Doplňující informace

Zahrada: Ano
Elektřina: Ano
Kanalyzace: Ano
Plyn: Ne

Potřebujete více informací nebo si chcete sjednat prohlídku? Kontaktujte nás na telefonu 774022403 nebo e-mailu: kurkova.jerelova@realitylive.cz.