53637 - Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 3+1+koupelna s WC po rekonstrukci v klidné lokalitě Neratovic.

banner

Úvod / Nemovitosti / Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 3+1+koupelna s WC po rekonstrukci v klidné lokalitě Neratovic.

Makléř zakázky

Martina Kurková Jeřelová

Potřebujete více informací nebo si chcete sjednat prohlídku? Kontaktujte nás na telefonu 774022403 nebo e-mailu: kurkova.jerelova@realitylive.cz

Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 3+1+koupelna s WC po rekonstrukci v klidné lokalitě Neratovic.

Hlavní popis

Číslo zakázky: N03313
Kraj: Středočeský kraj
Okres: Mělník
Lokalita: Neratovice
Cena: 3 990 000 Kč

Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 3+1. V bytě provedena zdařilá rekonstrukce koupelny a WC a chodby. Hned za dveřmi bytové jednotky se nachází prostorná chodba, na podlaze světlá dlažba. Z chodby vstupujeme do ložnice, dětského pokoje, obývacího pokoje, prostorné komory a koupelny spojené s WC. V prostorných pokojích na podlaze najdeme nové koberce, v ložnici je instalována prostorná šatní skříň. V koupelně mimo jiné najdeme rohovou vanu, koupelnový nábytek, elektrický žebřík a závěsné WC. Z obývacího pokoje se vchází přes jídelní kout do kuchyně. Kuchyň je jednoduše a účelně zařízena, majitelé zde umístili pračku, myčku, lednici a sporák se sklokeramickou deskou. Na oknech jsou nové vnitřní rolety, nicméně z bytu je překrásný výhled do zeleně a na přilehlá hřiště a parky. V přízemí sklepní kóje. Bytový dům je po celkové revitalizaci. Měsíční poplatky jsou nízké, fond oprav 1729,-Kč + zálohy na teplo a vodu.

Doplňující informace

Potřebujete více informací nebo si chcete sjednat prohlídku? Kontaktujte nás na telefonu 774022403 nebo e-mailu: kurkova.jerelova@realitylive.cz.