54662 - Nabízím k prodeji RD 5+kk+koupelna+WC+sklep+půda+pozemek 391m2 +zahradní dům ve Všetatech

banner

Úvod / Nemovitosti / Nabízím k prodeji RD 5+kk+koupelna+WC+sklep+půda+pozemek 391m2 +zahradní dům ve Všetatech

Makléř zakázky

Martina Kurková Jeřelová

Potřebujete více informací nebo si chcete sjednat prohlídku? Kontaktujte nás na telefonu 774022403 nebo e-mailu: kurkova.jerelova@realitylive.cz

Nabízím k prodeji RD 5+kk+koupelna+WC+sklep+půda+pozemek 391m2 +zahradní dům ve Všetatech

Hlavní popis

Číslo zakázky: N03322
Kraj: Středočeský kraj
Okres: Mělník
Lokalita: Všetaty
Cena: 4 450 000 Kč

Nabízím k prodeji samostatně stojící velmi prostorný RD. Dům odhadovaného stáří více jak 80 let, je ve velmi dobrém a udržovaném a zánovním stavu. Celý dům je podsklepen, prostorné sklepy mají klenbové stropy, je zde funkční kotel na pevná paliva. Přízemí RD (190m2) je rozděleno prostornou chodbou, ze které se vstupuje do jednotlivých místností, dům byl užíván jako 2 bytové jednotky, nicméně je možné bez investic používat jako celek. Místnosti jsou prostorné, většinou na podlahách udržované původní parkety, původní dveře včetně obložkových zárubní. Dům má původní špaletová okna, vyšší stropy. Po schodišti je vstup na rozlehlou půdu rozdělenou na několik celků. Je zde vytvořena místnost sloužící jako příležitostná pracovna. Střecha domu je původní, udržovaná. Nemovitost přímo sousedí ze dvou stran s místní komunikací, z jedné trať a z jedné strany domu oplocená zahrada, na které je postaven domek původně prádelna a dílna, Dům má krásnou atmosféru z minulého století.

Doplňující informace

Zahrada: Ano
Kanalyzace: Ano

Potřebujete více informací nebo si chcete sjednat prohlídku? Kontaktujte nás na telefonu 774022403 nebo e-mailu: kurkova.jerelova@realitylive.cz.